Porumb copt la.. cauciuc  

Postat de: Adi

[retoric: "what r the friens 4?"]
-------------------------------

Aseara, in timp ce butonam disperat telecomanda in cautarea unui "ceva interesant", incepe sa-mi cante telefonu'. Mesaj, stapane. Ceteste Eu si se minuneaza. Pai mesajul suna ceva de genul
"suntem pe deal, ardem un cauciuc"...
...
In minte mi-au venit cartile copilariei, cand imaginatia lui Karl May imi aducea in fata ochilor oameni imbracati sumar, impodobiti cu pene si siraguri de margele, vopsiti pe fetzele incruntate, dansand in jurul focurilor pe varfuri de dealuri. Dansuri de razboi, desigur, sau incantatii pentru sufletele dusmanilor ucisi, pentru ploaie sau mai-stiu-eu-ce.

Ma uitam la tv (ce conteaza pe ce post?) si vedeam scene din Dansand cu lupii, atata doar ca gramada de vreascuri era inlocuita de un Goodyear sau Bridgestone fumegand. Fumul alb, menit sa arate imaginea celui decedat sau sa prevesteasca ploile, era de fapt o ceatza negricioasa, deasa si grea, duhnind, vezi bine, a cauciuc topit.

Am mai vazut oamenii - Pieile Rosii - transformati, ca prin vis, in gospodari romani autentici, calare pe dealul mostenit de la stramosi. Pipa pacii: Kent lung, Kent 8 sau Pall Mall. Iar vestitele pungi indiene pentru medicamente erau inlocuite pe sacoshi de 1 leu (ehee...) continand fleici de carne de vita luate de la cel mai apropiat Metro. Tomahawk-uri? Cutite lungi (Stainless Steel) din otel inoxidabil...

Am retrait, deci, putin din copilaria mea. Cine ar fi banuit ca un mesaj, UN SIMPLU SMS, poate provoca asemenea trairi?!
...

Acum, ca va intrebati ce era cu mesajul ala, ar trebui sa va las in off-side. Da' nu, ca-s inima buna, asa ca va luminez cu duhul meu de-toate-stiutor: pai pretena respectiva era la tzara, iar azi-dimineatza, revenita in lumea noastra, imi dezvaluie (pe mess, desigur) ca... coceau porumb.
...

Nici acum nu mi-e prea clar, cum se coace porumbul la cauciuc.
Dar ce-are a face?
E dreptul ei, porumbul se coace cum si unde vrea el.
Ca de-aia au murit tineri la brembolutzie, sa fie democratie, sa se coaca porumbul unde vrea el, fara sa va luati voi de el..
Gata, ca ma enervashi!


Regards!
[kiewo]

Mail Speed  

Postat de: Adi

:))
azi am primit acelasi mail de la trei prieteni. acelasi continut, aceeasi promisiune. cetitzi si va minunati:

Halo, am primit urmatorul e-mail si il consider foarte interesant. Deja prin faptul ca nu costa nimic si nu-ti produce daune. Totusi cred ca exista firme care isi creiaza clientela in acest mod. In mod normal nu transmit asemenea stiri, dar aceastavine de la o prietena foarte buna, prietena mea, care este avocata si pare a fi o posibilitate interesanta. Daca ea zice ca functioneaza, apoi si functioneaza. Oricum nu poti pierde nimic. Ea mi-a povestit urmatoarele:"Eu sunt avocata si cunosc legea. Aceasta este un fapt. Nu va inselati, AOL si Intel se tin de promisiunile lor de frica a fi judecati si confruntati cu pretentii de milioane, astfel cum a procedat recent Pepsi Cola cu General Electric.Dragi prieteni, nu considerati aceasta un banc prost. Bill Gates isi imparte averea. Daca nu reactionati, s-ar putea sa va para rau pe urma.Windows inca este cel mai frecvent folosit program. Microsoft si AOL experimenteaza actual cu acest text transmis prin e-mail (e-mail beta test). Pana voi transmiteti acest e-mail prietenilor vostri, Microsoft va va urmari timp de doua saptamani urmele. Pentru fiecare persoana care transmite aceasta veste, Microsoft plateste 245 euro. Pentru fiecare persoana, careia i-ati trimis aceasta veste si care aceasta o transmite mai departe, Microsoft plateste 243 euro. Pentru a treia persoana, care o primeste, Microsoft plateste 241 euro. Dupa doua saptamani Microsoft se va adresa voua pentru confirmarea adresei postale si va va trimite un cec." "Eu am considerat aceasta o inselaciune. Dar doua saptamani dupa ce primisem si transmisem acest e-mail, Microsoft m-a rugat sa-i comunic adresa mea postala si am primit un cec pentru 24 800 euro. Voi trebuie sa raspundeti inainte a se termina acest test. Cine are aceasta posibilitate, s-o foloseasca. Pentru Bill Gates, aceasta este o cheltuiala pentru o campanie de reclama. Va rog sa transmiteti aceasta veste la cat de multa lume. Voi sa obtineti cel putin 10 000 euro. Noi nu v-am ajuta in aceasta actiune, daca nu am fi si noi favorizati. O cunoscuta a lui tata s-a inclichetat aici acum citeva luni. Cand am vizitat-o ultima data, ea mi-a aratat cecul. Suma era 4 324,44 euro in total. Matusa unor prieteni buni, matusa Patricia carelucreaza pentru Intel, primise un cec pentru 4 543,23 euro pentru transmiterea acestui e-mail. Eu cunosc aceasta lege si este adevarat ca Intel si Microsoft duc tratative pentru fuziunea lor, care i-ar face pe cei mai mari oferanti pe lume si sa asigureca ei sa ramana cu cel mai frecventat program, in care scop se face acest test.
Dark Sunlight Shadow

acum, ce mi s-a parut ciudat? pai, trei prieteni care nu se cunosc intre ei: unul de aici, din c-ta, unul din brasov si unul 'relocat' in suedia. cum naiba circula spam-urile astea pe net? cu ce viteza se incruciseaza mail-urile, cum se formeaza lanturile astea si cate verigi o avea?

'secolul vitezei' - secolul mail-ului :)